Isnin, Disember 05, 2011

pls help me.......camne nak halau "cik siti"

hai..hai....

mood tak wape nak mari apdate blog......
tapi sangat2 memerlukan bantuan @ idea rakan2 yang baik hati

cemana nak halau "cik siti" dari selalu bertandang ke rumah kiter
"cik siti" yang dimaksudkan bukanla orang tapi sejenis makhluk perosak..
kalau "cik siti"or "pn siti" yang ada blog tu dialu2 kan sangat berkunjung ke blog cik dah ni
nak datang umah tangga cik dah pun boleh...boleh makan kepok lekor

dah 18 hari kitaorang berpindah...2 3 ari ni perasan "cik siti" datang lagi
sebelum ktorang pindah dulu pernah pasang perangkap..dapat la 2 3 ekor
siap tabur lada hitam tumbuk lagi kat tepi perkakas dapur
tapi sekarang ni perangkap tu tuannyer dah ambil
nak beli sendiri belum kesempatan lagi...hahha padahal bukan mahal pun..



~orang kata pakai daun durian belanda tapi mana nak cari??







2 kabo mende gok:

eT berkata... BALAS

cik T eh?
eT dulu bg makan ketam...hahaha

suhaina laui. berkata... BALAS

betol tu cikdah...pakai daun durian belanda...mmg menjadi ms sue duk umah sewa zaman belajar ade buat gak....tp susah kan nk cari daun tu....