Rabu, September 14, 2011

Cik Dah oooo Cik Dah

Assalamualaikum wrt wbt.......& selamat pagi semua

wahh..lamanyer tak apdate blog...........ada orang rindu cik dah tak???
ceh peras santang sungguh la.....kalau ada yang rindu oh bahagianyer...
kalau takde yang rindu nak wat cemana.......sapela kiter ni kan..
minggu ni macam2 berlaku tu yang tak nyempat2 nak apdate blog

bermula ngan jumaat ~ itu dah memang hari cuti kat Teganu.....lagipun mmg cik dah berblog di opis jerk...kih..kih

sabtu pulak cik dah apply saturday leave ~ kampeni bagi skali sebulan

ahad pulak apply cuti tahunan~ ada urusan kat pejabat tanah teganu..cik dah ni dah jadi PA tak berbayar en sani dah..kena settle kan urusan tanah dia...takpela untuk kesenangan kami jugak nanti

3 ari cuti memang syok.......boleh bersama family

isnin pulak ada jamuan hari raya untuk semua staff...makan2 mmg kitaorang suka.
juadah yang ada nasi dagang,lontong,satay,ketupat ,tapai

ooo dah sampai selasa rupanyer....lagila haru.....pagi tu cik dah kuar pegi bank..balik2 tak dan panas punggung..kawasan perindustrian gong badak black out.....2 jam ssetengah tunggu bagaikan tunggu durian luruh pulak...........last2 kitaorang balik awal..kul 3 masing2 dah cabut larikkkkkkk...


hari dah rabu....ada entry kan..kan...
ajaib tak?kih..kih..ajaib kemendenyer
arini blog berapdate pasal pagi2 masuk opis dok mengadap blog dulu la...
yela kang ada yang tercari2 mana cik dah menghilang....hehhehe
dah la malas dah membebel...patutnyer hari ni WW....kurangkan membebel........







8 kabo mende gok:

YAYA AZURA berkata... BALAS

wah cik dah..cuti sakan nampak..
ofis yaya tak buat lg jamuan raya..ntah bila nk buat ..

cheqna berkata... BALAS

patut pun maring incik tunang cheqna senyap je...upenya black out yer..hahahahaha

ainnoraini berkata... BALAS

bestnye juadah jamuan raya tu...nasik dagang mmg kesukaan kite tu..

LYAfrina berkata... BALAS

heheh... hari2 y dilalui penuh dgn cerita. lya igt cik dah ct raya..

cik dah faridah berkata... BALAS

@YAYA AZURAtula sakan sggh rasenyer cuti...tgk ar bln depan mesti keje sakan..cuti public xdok doh...

cik dah faridah berkata... BALAS

@cheqna
amboi gelak sakan yek..uii tensen giler tau...seme mende xleh bt...

cik dah faridah berkata... BALAS

@ainnorainioo peberet ker?cik dah x makan pun..pandang gitu2 jerk

cik dah faridah berkata... BALAS

@LYAfrinatula ada jer citer kan..kan...
dok sini org tak raya mana..cer dok area KL sebulan org raya kan