Isnin, Jun 27, 2011

Induction Cooker

ape itu induction cooker?
cik dah sendiri pun tak wape tahu sangat pun
tapi yang pasti pakai letrik,xde api & selamat
sebelum ni kalau g mydin mall ada yang promote tp wat bo layan jer
sebab tau dah induction cooker tu mesti mahal
skali en sani dapat lucky draw masa dinner kampeni dia minggu lepas
tapi brand2 biasa jela..mungkin rege tak sampai RM200..


tapi yang menjadi masalah sekarang cik dah tak tahu guna..huhuhuhuhu
sape tahu leh tolong tunjuk ajar tak?
rugila kan dah ada induction cooker tapi tak guna




8 kabo mende gok:

Siti berkata... BALAS

dia dok sertakan manual sekali ke? rasenyer care dia pasang plag. petek plag. tenggek puyuk atah dia. dia akan panas. pastu laraslah nok api sederhana ke, api kuat ke. cer tera cari manual dalam kotok. mesti ada...

cheqna berkata... BALAS

dok reti gok..try itai kertas tunjuk ajo lam kotok tu...

cik dah berkata... BALAS

@Siti
ada manual..ish mcm x yakin jer nak guna..penakut...kena ada tok guru dl kut

cik dah berkata... BALAS

@cheqna
dok cekak nok itai doh...hahha takut netup jer..kah..kah

r|nA @ ja|j|na berkata... BALAS

ahhh, rina pon tak tau gune gak..pes time dgo name mendalah tu, hukhuk..

camne cikdah buat komen camni eh? boleh link kan kat name tu?

cik dah berkata... BALAS

@r|nA @ ja|j|na
rina wat reply komen senang sket..x yah taip nama dah kalau nak bls...

irma berkata... BALAS

kena beli smua periuk steel lah.....kalo pakai induction cooker...hehe

wahida berkata... BALAS

cer google....