Rabu, April 06, 2011

Soping raya

agak2 la kan terlalu awal tak untuk soping raya?
eksaited tul cik dah ni nak raya yek
pose ganti pun lum habis...kih..kih
semalam bagitahu en sani nak ajak dia soping kain raya
dia jawab ape tau
kan baru jer buat baju baru....kui...kui
tu baju nak pakai g keje la bang oii
bukan ape tau
faham2 jela tukang jahit sekarang
awal benor tutup tempahan skrg
nak tunggu jahit sendiri ntah bila la tu
niat nak beli mesin tu ada dah
tapi tak terbeli pun lagi

~orang sekarang beli baju yang dah siap jerk
tak yah susah2 fikirkan tukang jahit

6 kabo mende gok:

NM02 berkata... BALAS

kami pun plan nak mula beli kain wat baju raya slow2... takut nnt dah takde taylor nak terima tempahan..

Amiizaa2001 berkata... BALAS

a'ahhhhh beli awal senang hati...tk payah pikir dah:):)

sue a.k.a umi akif berkata... BALAS

wah awl nyer cikdah, sue xbli kain lg tp booking tukang jahit dulu ;)

dyea irdina berkata... BALAS

ni bulan 4..raya bulan 8..buleh je c.dah weiii..beli la awal2 nati bulan2 lain buleh beli persiapan lain..klu sy suka beli sebulan sebelom puasa..beli ready made je..sbb upah jahit baju mahal oooooo

Siti berkata... BALAS

beli siap je idah...muroh.

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

beli jgn tak beli....

lebih suka pakai baju dijahit oleh tukang...kalu beli ready made mesti ada yg x kena....

lps ni kena jadi tukang sendiri la...xyah susah2 cari tukang jahit da