Selasa, April 19, 2011

Kecoh la............

 Assalamualaikum wrt wbt



sekarang dah kecoh tentang blog yang tidak menggunakan akaun google akan dihapuskan
kalu korang cuak tak
yela berblog bertahun2 dah
macam2 coretan kenangan ada
kalau betul2 berlaku huhuhuhu menangis tak berlagula jawabnyer
so langkah berjaga2 cik dah telah buat
dengan create gmail
tapi bila dah settle tukar semua
cik dah wase musykil la

sekarang ni ada 2 author
author lama yang guna yahoo mail tu cik dah x berani nak remove lagi
sebabnyer risau blog yang cik dah follow akan hilang
adakah cik dah kena follow semula blog2 yang ada lam bloglist erk
gambar atas tu author baru la
kosong lagi

tulun..tulun
sesape yang tahu silala kabo yek


13 kabo mende gok:

NM02 berkata... BALAS

alamak cik dah, ai tak dapat nak tolong. ai pun tarak tau.. kawan ai minta tolong ni pun kami blur nak wat camner.. aduhai, kesian kan kat korang yang kena cenggini...

cik dah tunggu komen lain ye. ada la nnt yang bagi bantuan.. nnt leh tiru cara cik dah utk kawan saya sorang ni

YAYA AZURA berkata... BALAS

yaya ade dengar jugak kena tukar ke akun gmail..tapi yaya belum buat lagi .. nanti kalau yaya dah berjaya buat yaya inform ..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata... BALAS

cikdah..
sy seharian suntuk duk try benda alah ni semalam.. terkial2..
ye, step sy sama ngan cikdah skrg, x berani nk remove yahoo sbb mlm td ai duk bw, jupe satu blog yg ckp ni just khabar angin je.. igt tak yg kononnye fb tu nk close die nyer applikasi awl thn ni, tak gak jln.. gitu le org tu ckp, tp tataw la betul ke dop.. jd sy amek pendekatan, hold dlu r.. tgu btul2 konfirm lu..

ZanaNordin berkata... BALAS

salam cik dah...zana datang...we we we...he he he...

cik dah, sign in blogger guna account baru...then follower balik mana2 blog yang cik dah follow guna account yahoo selama nie...coz' bila cik dah login guna gmail...secara automatik....cik dah tak follow mana2 blog lagi...so, gi ler cari semula mana2 blog yg cik dah follow sebelum nie guna account yahoo yerk cik dah...

selamat memfollow yerk cik dah...

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

cik dah kita dah buat semalam...blog yang kita follow akan hilang tau...jadi kenalah follow balik.....tapi katanya semua tue hanya tipu je...ada yang buat n3 kata tu hanya bohongan semata2..pening2 tapi cik jue dah berjaya menukarnye..dan kena follow balik member...

Mamamya berkata... BALAS

lia pun dah create acc gmail ni...tp
blm tukar lg sbb ada kawan kata blog lia x effect....apa pun standby je lah dgn acc gmail tu...in case kene tukar jg nak buat lagu mana.....nak x nak kene lah buat n m'follow semua blog2 yg ada dlm blog list lama tue....

zaidah berkata... BALAS

sama macam cik dah tak remove lagi yang lama...sayang...nak tengok betul ker kena remove bila tarikh tu sampai...

|| a - j . E . E || berkata... BALAS

la... ajee lagi tak tau yang boleh signup blogspot guna email selain gmail.. huhu terus tak dapat nak membantu... huhu

LYAfrina berkata... BALAS

mmg kna folo balik semua blog y kita folo dulu...

dan ni bkn khabar angin.. blh baca amaran dr google ni kat kat dashbord masing2... klik kat blogger buzz...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

terima kasih kawan2ku sekalian...
sggh kecoh pasal mende nikan...
so amikla langkah cpt2 yek...takde ruginyer kan..kan...


uii jenuhla nak memolow semula kan....

intan morsalin berkata... BALAS

cpt sgguh cik dah btindak yer...sya dok wat gape pung lg cik dah wei

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

intan morsalin

demi blog kesygan,cik dah sanggup wat ape jer....

dyea irdina berkata... BALAS

mari sinim nok kabo ke c.dah yg sy pong dok tau..heheh