Rabu, April 27, 2011

Jom Balik Kampung

Assalamualaikum wrt wbt


cuti ada 3 ari nanti
bolehla balik kampung kan
manfaatkan cuti yang ada
jumaat dah sememangnyer cuti
sabtu replacement cuti public holiday
ahad 1mei cuti ari pekerja

mula2 plan nak g kenduri kawen kawan kat Kota Bharu
alih2 dia pulak tukar tarikh lain
daripada saje2 dok umah 3 ari baik balik jenguk ayah kan
minggu lepas cik dah tanya ar en sani
nak balik jenguk ayah tak?
pahtu 2 3 kali en sani tanya balik
betul2 nak balik ker?
confident jawab "YA"
en sani cakap baru ajer balik bulan 2 ngan 3 aritu
huhuhu x faham jiwa wife betulla
wase jer nak jawab tau
kita kan ari2 duduk ngan mak awak
ape salahnyer balik jenguk ayah kat neram pulak
arggh pedulik la
tengah2 peluang cuti ada ni baik manfaatkan sepenuhnyer kan


9 kabo mende gok:

r|nA @ ja|j|na berkata... BALAS

rina pon balik kg..tp amik cuti awal sehari, hehehe..

LYAfrina berkata... BALAS

CUTI ADA.. HARUSLAH AMBIK PLUANG BALIK KG.. TIME ORG TUA KITA ADA LAH..KITA NK JEGGUK2 SLALU..

LYA NK BALIK TAG KEMANA.. DH MMG PARENT DUK SINI.. HEHEHE..

JUST JLN KUANTAN JE KOT.. ADA JOM HEBOH.. TP 30HB TU, MMG APPLY DOH CUTI, TP MCM X JD CUTI JER:-(

Zuwairi Aiman berkata... BALAS

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

zaidah berkata... BALAS

samalah...ingatkan nak balik kampung jugak...jom bersama2 balik kampung

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

rina
uii awal sari yek...kemaman ker

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

lyaafrina
tu ar ada jom heboh kan....
kalu ikutkan reunion pun ada tu tp x sempat la nak g

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

zaidah

jom..jom balik kg........

etiey.com© berkata... BALAS

huhu tingin sgt balik kg.. tp tak de masa dua 3 minggu ni..

irma berkata... BALAS

jom jom balik kg....tp kiter nak gi KL...nk tgk kakak ipar..huhu