Sabtu, April 23, 2011

Bila rajin menjelma lagi

Semalam kan cuti
ntah datang mood rajin nak wat donat pulak
yang kelakarnya muizzuddin siap cakap
"resepi pertama"
ntah mana datang resepi pertama tak tahu tu
bila melihatkan donat2 tu seme
hidangan pertama untuk mertua
muizzuddin yang tolong hantarkan ke depan
x dan 5 minit cik dah kuar donat2 tu habis
uii bukan main berdebar kut2 donat cik dah tak menjadi
last buat 3 tahun lepas kut sebelum fatihah ada lagi
frust & malas nak buat sebab keras
tapi semalam try & error jer
seb baik menjadi
jemput seme rakan2 amik sorang satu yek
jangan berebut2 yek

2 kabo mende gok:

Mamamya berkata... BALAS

sedapnya donut..mmg sesuai buat minum2 ptg ni...;D

dyea irdina berkata... BALAS

gebu cantik je napoknya..sy klu buat mmg dok berupa la..selalu sy buat betuk pat segi je...malas la wei nok wat bulat2