Rabu, Januari 05, 2011

Fuhh Lega

lega sangat2 sebab sesi kemas mengemas fail settle
jenuh nak punggah segala mak nenek fail
satu almari tu ke bilik stor
korang bayangkan la 
fail dr thn 2006 hingga 2009
setiap tahun ada 15 fail
60 fail wa cakap lu...
bilik stor pulak luar opis
harap maklum opis cik dah takde tingkat
tapi mengah jugakla nak kuar kan fail masuk troli 
pahtu ntar pulak bilik stor 
pah dah ntar sure la kena susun atas rak kan
berpeluh sakan 
yang tak tahannyer sakit pinggang sekejap
seb baik ada yang sudi tolong 
kalau dak tak termampu den nak munggah sorang2...
lepas settle pandang muka kat cermin 
amik ko merah padam
peluh meleleh..
tak selesa dah 
nak balik umah kang tak pasal2 ujan tgh jalan
cuaca tak menentu sangat


8 kabo mende gok:

wahida berkata... BALAS

alahai sian cik dah...pas ni mana tau dpt anugerah pekerja cemerlang ke...hiks...

nUR_rOsALiNdA berkata... BALAS

Aritu saya nak pindah office pon..Makkk Aiii..Bercinta~~

::..Dia daYa..:: berkata... BALAS

selamat ada yang baik hati menolong :)

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

wahida
ish xde maknanyer..beruntungla kalau dpt...tggu kucing bertanduk agaknyer

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

dia daya
tu ar seb baik ada yg sudi tlg tau

LYaFRINA berkata... BALAS

ERMMM..G2 R PENATNYA KEMAS N PACKING FAIL MASA NK PINDAH OFIS BRU NI..

MamaYatie berkata... BALAS

rajinnya dok nyipang..tp tu hok bagusnya..senang nok cari menda2 kekgi

kella berkata... BALAS

belum penah rasa pindah opis lagi.. napok gaya memang memenakkan..