Rabu, Disember 08, 2010

Mari kiter berlari bersama Bloglarian


korang nampak tak banner bloglarian kat atas ni
nampak..alhamdulillah mata korang masih cerah lagi la tu
sana sini cik dah tengok dok tempek mende alah ni
macam besh jer..cik dah pun nak join jugak la
nak tunggu orang tag..berjanggut rasenyer..

Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...."dapat menambah ramai kenalan..blogger sekarang pun cam cendawan tumbuh.pahtu suka baca entry kawan2 yang kadang bersahaja,

Bloglarian merupakan kaedah untuk menaikkan traffic dan melakukan blogwalking dengan lebih mudah.cik dah pun dah test ..skali buka ada 5 blog dalam satu window.tak payah bukak tab banyak2 ..menarik kan..jomla pakat2 join

kalau nak join sila klik SINI dan SINI

cik dah nak tag

4 kabo mende gok:

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

wah, saya di taglah..harus menjoinkan diri ni..

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

harus..harus..yg tak di tag pun boleh join jugak

eiela berkata... BALAS

Blog Newbie pun join jugak blog larian nih..

Latest Entri :
Blog Baru (2010) Pilihan
Insurans Paling Murah Di Malaysia : RM1 Sebulan

FareedSairi berkata... BALAS

Assalam, terima kasih sudi join BlogLarian. Blog anda sudah disenaraikan. di senarai 70.

selamat ber-BlogLarian

Kalau nak kongsi pendapat dan pandangan, silakan lah :)