Ahad, Disember 12, 2010

kreatif or keraaktif

huhuhu
tajuk bukan main kan
tak kata kat orang lain pun
hanya kata pada diri sendiri
yang baru nak belajar buat header blog sendiri
sebelum2 ni main bedal jer 
idea datang bila menjenguk umah rakan2
header masing2 cantik belaka
nak kena belajar lagi nih
walaupun xde software photoshop
tak semestinya tak leh buat kan
try & error jelah
header kat atas tu yang pertama cik dah buat
jenuh nak erase 
guna paint pun jadila
pahtu edit kat photoscape
buat permulaan biarlah simple dulu
budak baru belajar
rajin 2 nanti cik dah buat lagi



6 kabo mende gok:

~aSHa~ berkata... BALAS

kira ok la tu....ada gambar...
eheheh asha punye langsung takde ni..idea takde mari lagi tuk header

SafaRi09 berkata... BALAS

kira ok arr tu reti wat. org pun x reti2 lagi nk wat ganer.hahaha

Mata Hati berkata... BALAS

dah comel tu.. cuba gunakan photoshop utk mencantikkan lagi gambar tu. apa pun, tabik spring sebab berani mencuba

asyfiqaz berkata... BALAS

takpe2, boleh improve lagi tu..belajar pelan2 =)

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

time kasih smua..hehehe..
nnt rajin2 kiter touch up lg..

Zaidah berkata... BALAS

tahniah idah...oklah tu klu baru belajar...pastu bleh belajar guna photoshop....zai pun banyak belajar menggunakan internet aje buat guna photoshop yang lain cuba sendiri..tu pun macam masih blum cantik lagi....selamat mencuba...