Khamis, Disember 16, 2010

berpinar bijik mata ambe

cik dah sekarang tengah gigih menukar tulisan cantik 
kat title post ngan sidebar
cantik tak?
tapi setakat ni berjaya buat title post ajer
tu pun berpinar bijik mata nihah nak membuatnyer
alhamdulillah berkat usaha kak zaidah wat tutorial jugak
terima kasih daun keladi buat akak
mula2 tutorial tu kak zaidah wat 
cik dah blur giler
sebab nyer kena adjust kod html la
kod tu dahla panjang berjela
dah putus asa separuh jalan
tapi hari ni terasa rajin pulak nak study betul2
kut2 menjadi kan
sambil2 tu cik dah bukak jugak yg kevinandamanda tu
2-2 membantu cik dah
korang kalau nak buat jangan cepat putus asa
buat slow
step by step insyaallah menjadi

sape terasa nak tukar tulisan cam cik dah buat
and mencari tutorial 
cik dah cadangkan g kat blog zaidah tu
jangan segan silu bertanya







8 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

rajinla idah
cheqna memang malah hapah
huhuhuhu
lagi besh kalu ada org tolong buat
hahahahaha

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

rajin tu xde ar rajin mana..
sebab tgk blog org lain comey la terasa nak mencomelkan blog sendiri jgk

Es-Ai-Ti-Ai berkata... BALAS

bijok ah belog dia....

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

mals dah, putus harapan dah..sob sob..sangat² pening nak buatnye..

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

akak siti
dok bijok pong eh..
slow2 mengkretipkan diri ajer

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

rina
jgn berduka lara..meh kiter wat sama2

Iena berkata... BALAS

olohhh... comenyo tulisang dio...
nok gok weh ambe... :)

Zaidah berkata... BALAS

dah jadik dah...cantik tulisan...pandai anak murid...untuk sidebar nanti idah kena tukar kod nyer sidebar sebab sidebar idah belah kiri...just tukar sini kod side nie

sIFR.replace(kevinandamanda, {
selector: '#sidebar h2',

kepada

sIFR.replace(kevinandamanda, {
selector: '#left-sidebar h2',

ok terima kasih...