Selasa, Disember 28, 2010

Anak Panah bergerak2....

cikgu zai cakap anak murid pandai
kui..kui..terima kasih
arini cikgu zai ajar cara buat anak panah bergerak2
kalau korang nak buat 
ikut jer tutorial yang cikgu zai ajar
senang ajer..
bukan stakat tutorial ni ajer
ada tutorial untuk tukar tulisan tajuk entry
yang macam cik dah buat tu
singgah jangan tak singgah


p/s kak zai,dah dapat pangkat cikgu nih..terima kasih tutorial mu itu..suke..suke..




9 kabo mende gok:

azwa_amani berkata... BALAS

wahhh,,cam best jer,,nanti amani nak cuba lahh

wahida berkata... BALAS

perghhh...handal la u all ni, kalau saya bab2 mcm ni mmg slow sikit...huhuhu...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

amani
cuba jgn tak cuba..kat luar sana lg byk tutorial cantikkan blog

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

wahida
dulu idah cam wahida gak..x berani nk cuba..takut nak ejas coding..tp bila wat slow2..alhamdulillah menjadi..
hasil usaha cikgu yg mengajar

ayang berkata... BALAS

eh eh.. best nyer..
nak nk try jugak la.. hehe

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

kene menuntut ilmu lagi ni..tp buat masa ni tak boleh lagi, tgh fening², hukhuk..

Mata Hati berkata... BALAS

ohh mcm tu yer... pernah buat dulu tapi dah lupa kaedahnya.. bila tgk tutorial ni, baru fresh kembali memory

Cik Jue berkata... BALAS

selalu gak baca tutorial dari kak za tapi masih belum sempat nak buat nye...

~aSHa~ berkata... BALAS

a'ah cantik tulisan tajuk cik dah tu...