Rabu, Oktober 27, 2010

Sama Tapi Tak Serupa

Selamat pagi

dah brekpes ker..cik dah wajibla brekpes dulu sebelum masuk keje
kang lapor tak terbuat keje nanti
(kenyang pun bukan wat keje gok,main game jer manjang yek!)
kih..kih..kih

lama tak citer pasal anak2
malam tadi abg long muizzuddin tengok album lama
ala masa dia kecik2 lu la
yang kelakarnya dia tak kenal orang lam gambar tu
padahal gambar dia sendiri
yela muka kiter memang berubah
muka muizzuddin masa kecik iras2 muka fatihah 
tapi bila dia dah besar sekarang muka dah lain
muka bentuk panjang,fatihah bentuk bulat
mari kiter lihat gambar dorang yek!


muizzuddin masa kecik
yang mulut muncung2 tu masa 2 thn lebih

ni pulak fatihah masa umur beberapa bulan..
cik dah pun dah lupa
ada iras tak dorang masa kecik?

ni dah besar 
lain sangat muka dorang ni
ada orang cakap muizzuddin ikut muka cik dah
fatihah ikut muka abah

gambar masa raya aritu
tak serupa pun kan..
tapi
dua2 anak kesayangan cik dah ada lesung pipit


~cik dah pun ada lesung pipit sebelah kiri
~nak kena cari gambar cik dah ngan abah masa kecik ni
nak match ngan dorang pulak
serupa ke tak..hihihi




8 kabo mende gok:

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

iyerlah, muke muiz ade iras² fatihah mase kecik²..

hat lesung pipit tu yg mahal tu, ehehe..

LYaFRINA berkata... BALAS

masih ada iras dgn time kecik2..
bezanya time kecik tu lagi tembam kan..

~aSHa~ berkata... BALAS

ehehe bila anak2 dah beso...bila tgk gambo dia masa kecik..dia kata budak tu baby...bukan dia...ehhee

idah @mama izzya berkata... BALAS

rina
mmg mahal pun lesung tu..leh wat tumbuk sambal kekgi..hik..hik

idah @mama izzya berkata... BALAS

lya
masa kecik msg2 bulat jer tang muka
bila besar skg seme jadi kecut

idah @mama izzya berkata... BALAS

asha
tula yg terjd kat muiz..gmbr sendiri pun x kenal

Rizziela berkata... BALAS

memang seirias la mereka ni..

|| a - j . E . E || berkata... BALAS

kene tuh carik muke cikdah dengan hubby.. baru boleh compare.. haha