Khamis, Oktober 21, 2010

40 km/j

hahaha..kiter gelak dulu ramai2..
40 km/j
sesape yang expert memang gelak guling2 ar kat cik dah
bawak motor ego mengalahkan kure2
orang naik beskal pun sure ar boleh pintas ni..
motor cik dah wat hal ler..bukan saje2 bawak slow..
mau tak sakit tubuh ni bawak slow sangat
tapi masa awal2 cik dah bawak motor pun bawak slow gak
lum berani..tapi setelah 3 tahun berani tu dah ada..
kiter gelak guling2 lu..
petang semalam tayar depan takdok angin
pam2 pun tak masuk gak
nak tunggu cik abe dia pulak takde kat kilang
 ngantor barang ke Kota Bharu
so tawakal kepada Allah jela balik ngan tayar yang kempis
ada angin pun sikit ajer tu yang jadi 40km/j
tengah2 hujung gaji ni la motor nak wat hal
tayar motor tu kena ganti baru seb baik tak mahal mana
botak kepala kalu camni selalu..

~lagi 5 ari nak ARI BERUANG...




8 kabo mende gok:

Rizziela berkata... BALAS

saya baru ajer tukar tayar motor..sekali tukar 2 biji terus ..habis RM150...memang parah gak lah..coz tak masuk budget kan

hamzah ian berkata... BALAS

hehe

cheqna berkata... BALAS

ke ada terniat nak beli motor baru ni????

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

ala idah, dia suruh tuka same kereta lah tu..

idah @mama izzya berkata... BALAS

rizziela

kalu ikutkan nak tggu gaji lu..tp ni tak dang gaji dia dah sound..asbeng beli tyr tube less rm 45 sebijik..

idah @mama izzya berkata... BALAS

cheqna
ish dokleh la beli baru..hok ni pun baru lg dihati idah..br 3 thn..

idah @mama izzya berkata... BALAS

rina
kete ada doh tp dok sekung dlm garaj..guna time berjln ramai2 ajer

ILA HAFIZ berkata... BALAS

teringat cite mr bean the movie.. ingatkan moto tu laju rupanya jalan kaki lg laju dr dia..hehe