Ahad, September 19, 2010

Siksa Jiwa Raga

Sungguh terseksa jiwa raga..
huhuhuhu
hidung tersumbat
help..help..
penghujung cuti cik dah dilanda demam selsema
demam dah ok cuma selsema ngan batuk ajer lagi
yang jadi masalahnyer bila kat opis cik dah kena bernafas ikut mulut
mgkin sebab aircond kut 
hidung jadi sumbat (banyak fungus la)
tak larat nak masuk toilet..huhuhu..
fatihah ngan muiz pun sama selsema gak
dorang suka main panas
tengahari buta tu sibuk nak main 
tak reti dok diam lam umah tau..
stakat ni scott emulsion tak berkesan lar..
sebelum2 ni ok jer..2 3 kali telan terus baik selsema
mungkin selsema kali ni kebal kut..

sape gok tau petua hilangkan selsema..
siksa sungguh lar 
nak bercakap pun dah jadi sengau..








4 kabo mende gok:

Ain berkata... BALAS

sekarang ni memang musim demam, batuk dan selesema....

sarah start dapat pakej ni malam raya sampai leni dok baik2 lagi....

ain satu family guna minyak aromatherapy, jadi takde la masalah hidung tersumbat atau batuk sampai nak putus urat perut....

get well soon tau....

selamat hari raya...

LYaFRINA berkata... BALAS

uhh..
idah x baik2 lg k dr selsema??? rajin2la mkn ubt ye.. moga cpt2 smbuh yer.. mmg xtahan kalo time kna selsema...

get well soon.. :- )

idah @mama izzya berkata... BALAS

ain..
slmt ari raya..td try mskkan air dlm idung..rasenyer tersumbat sbb dok lam ekon..

idah @mama izzya berkata... BALAS

lya
lum lar..igtkn bgn pg td dah ok..rupenyer dok lgi..pg td rase cam clear jer hdg nih..