Sabtu, Ogos 21, 2010

Sabtu yang suram

Salam Ramadhan..arini pose yg ke 11..alhamdulillah
arini sabtu yang memang suram
cik dah keje arini..keje sokmo la..6 ari seminggu..bosan tul la
tapi setiap orang akan dapat satu ari cuti ari sabtu (saturday leave)setiap bulan
alhamdulillah dapat dari tak dapat langsung kan
tapi tiap kali ari sabtu or ahad memang suram sikit
sebab blog banyak yang tak berapdate
hehhe dah dorang cuti sabtu ahad
cik dah jer yg cuti jumaat..
facebook pun tak ramai yang online
huhuhu..
arini pasti bosan giler la..
takpelah bulan yang baik ni kena sabar..

selamat berehat kepada yang tak bekerja arini yek!
pasti juadah berbuka korang arini berbagai jenis kan..



7 kabo mende gok:

S.I.T.I berkata... BALAS

lamalah dok jenguk cik dah. bizi pulok bulan2 pose ni.

harini buke pose dgn lauk apa?

idah @mama izzya berkata... BALAS

siti
akak tu berniaga kat bazar ke yg bz..ke akak ajor kelas jahitan..kih..kih..

buka pose lauk singgang ikan,pejeri terung,ikan tuke celup tepung..
oloh lauk bese2 jer kak..

Nia berkata... BALAS

Salam ziarah,

Sabtu memang agak sunyi sikit. Ramai tak online...huhu. nak cover balik tak cukup tido masa weekdays kot.

selamat berpuasa dear!!

~aSHa~ berkata... BALAS

itu la..suram je kalo weekend..ramai tido kot...di area lembah kelang..eheheh

cheqna berkata... BALAS

kite hok duk ganu je kije ahad..
hari sabtu memang slow sket..hehehe
banyak aktiviti di rumah =)

idah @mama izzya berkata... BALAS

nia
beshnyer dapat cover tido
i like tido..hehhhe

idah @mama izzya berkata... BALAS

asha
yela blogger yg dok pantai timur wape kerat jer kan

cheqna
tu ar kiter jer yg kije ari ahad kan
huhu..bosan tulla