Rabu, Ogos 18, 2010

eh..eh dah nak raya la

hamboi..hamboi cik dah pose baru seminggu sibuk nak raya dah erk
hehhhe...biasala tu seme orang camtu gak rasenyer
awal2 dah tempah baju kan sebab tukang jahit dah tak mboh ambik yang last minit
sama gak cam cik dah dah tempah tapi lum g ambik lagi
tahun ni fatihah beraya ngan baju kurung la
tahun lepas tak sempat tempah pun
bila beli tersalah saiz pulak
besar gedabak
3 pasang baju kurung cik dah tempah untuk dia..
amboi fatihah beraya sakan la nanti yek
abah ngan muizzuddin blum beli lagi
tunggu gaji la jawabnyer
minggu depan je dah gaji
bonus pun dapat
ish..eksaited pulak nak tengok anak2 beraya
yela kiter kan dah lalui zaman kanak2 ribena beraya
sakan gitu keliling kampung kutip duit raya
seronok bila dikenangkan zaman kanak2 dulu
sanggup tak makan kuih semata2 nak duit raya..kih..kih..
bila dah besar & berjauhan dengan keluarga
sangat eksaited nak balik beraya
lagi sayu ati bila dengar lagu "balik kampung ooooooo balik kampung"
tahun ni insyaallah cik dah beraya ngan family kat felda neram 1
hah cik yah aka ummi aisyah jemput ar datang umah
kiter kan satu kampung
rakan2 yang berada sekitar kuantan or kemaman pun jemput2 la yek datang umah
jangan segan jangan malu
eratkan silaturrahim sesama kiter..

p/s ada lagi ke orang pos kad raya erk..org sekarang lebih suka ntar pakai email,hah lebih2 lagi skg dah ada facebook..



4 kabo mende gok:

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata... BALAS

cik dah ngan famili pon jangan lupe dtnag rumah tau.tahun ni giliranku beraya di neram.yahuuu!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata... BALAS

Salam Ziarah & Kenal.

Paling seronok bila tengok anak2 bergaya dengan baju baru pastu jeling aje kasut baru tanpa kelip..

idah @mama izzya berkata... BALAS

cik yah
insyaallah..

idah @mama izzya berkata... BALAS

azrina
salam kenal jgk
yap betul2 anakla yg plg eksaited kan..