Selasa, Ogos 03, 2010

Di saat Ku kelaparan,kamu wat hal yek!!

Arini mood tak wape ok..kemalasan yang amat..bosan pun iye gak..
almaklumlah big boss tak de,outstesen sokmo
kali ni ke Sibu pulak..
Lunch hour tadi cik dah kuor beli nasi..lapo wei..
dah sudah ambik nasi (lauk ayam goreng,telur masin sebelah RM 3.00 jer)
sekali motor cik dah tak bleh start..
alamak teruk la kali ni,sape nak tolong ni (dalam hati)
cik dah pakai starter tangan sebenornya..
memang dok reti pakai starter kaki..huhuhu...
seb baik la ada sorang laki tolong start motor cik dah
huhuhu malunyer..
motor tau naik tapi starter kaki tak reti

inilah motor kesayangan cik dah..tahun ke 4 bersamamu..tu hah tengoklah starter tu
susah giler nak start..lagi2 kudrat pompaun yang lemah cam cik dah ni..kui..kui..
lately motor cik dah asik wat perangai jerk...uhuhuhu..balik nanti dok tahula boleh start tangan atau tak...


~oh kesayanganku janganla wat perangai huduh lagi..daku tetap menyanyangimu...

2 kabo mende gok:

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

hehehe, samelah kite..kalau name nak setat pakai kaki mmg failed..

idah @mama izzya berkata... BALAS

rina
berdebar plk..jam dah dekat kul 5..
leh start ke tidak la tu..hrp2 xde mslh..
abg dah la half day g bukit derian..huhuuuh