Isnin, Ogos 09, 2010

Anti Durian

Kesian betullah anak teruna cik dah tu,muizzuddin..
dia dah start anti durian..huhuuh...
before ni dia memang antu durian..suka sangat durian..
tetiba satu aritu dia muntah sakan sampai demam..
sebabnyer dia makan durian + cempedak+air kotak dutchlady coklat + lempok durian..
fuhh banyak giler makan kan..selera besar katakan..
dah muntah tu lembik & demam 2 ari...
sejak aritu muizzuddin tawar ati dah nak makan durian...
Malam tadi ntah nape muizzuddin mendiamkan diri sensorang kat depan tv,
cik dah memang naik heran la..
muizzuddin ni jenis kepoh..
mula2 tu sibuk dok kacau tok dier tengah packing lempuk durian.
risik punyer risik katanyer pening kepala..
haha tau dah,sah2 tak leh bau lempuk durian tu..
kalu time kiter makan durian pun dia menjauhkan diri..
alahai ruginyer ada orang anti durian...



6 kabo mende gok:

LYaFRINA berkata... BALAS

DURIAN.. HEHEHHEHE.. DH SERIK.. SERIK.... SMPAI K ICU ARITU...

idah @mama izzya berkata... BALAS

lya
durian ni kan panas
anak idah pun cam serik gak mkn durian

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

hehehe, dia fobia dgn durian plak dah..kang dah lelame tu oklah agaknye tu..

idah @mama izzya berkata... BALAS

rina
smlm masa ktorg mkn durian.dia mcm takut nak mkn..
tp idah x galakkan dia mkn byk takut demam mengejut lagi cam aritu..

Ain berkata... BALAS

ciannya, sebab muntah terus takmo dah erk....

sarah memang tak suka durian, tapi kalau mood dia baik, dia rasa jugak walaupun sikit....

idah @mama izzya berkata... BALAS

ain
tu ar..klau dia mkn tak sesungguh cam dulu dah..
hrp2 pasni jgn la terus anti ,kang x pasal mak abah x bleh mkn dlm umah nnt