Khamis, Julai 22, 2010

Frontierville

Penangan game difacebook..
kali ni bukan farmville sebab dah lama cik dah menjauhkan diri dari farmville..
bosan dekpong
kali ni cik dah tengah gigih bersihkan hutan jadikan penempatan pulak..
besh jugak hinggakan rakan2 opis turut penasaran..
sanggup sign up facebook sebab terpengaruh ngan cik dah..hehhhe..

inilah dia hutan yang baru sikit dibersihkan...seronok main..tapi kena ingat nak main game pun settle kan dulu keje yang selambak tu yek..kang tak pasal2 bos jeling2 nanti...

p/s RINA cane besh tak game ni..hehhhe

sesape yang ada facebook & nak kawan ngan cik dah dipersilakan...

4 kabo mende gok:

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

hehehe, ni tngah gigih dok bersihkan taman..asek2 ade ulor je mari, kuikui..

idah @mama izzya berkata... BALAS

hahha memang la kena bunuh ular tu..
nnt lg byk cabaran...beruang,serigala,
selamat berfrontierville

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata... BALAS

hahha..rajin betul puan idah kita, siap g tebas hutan tu. jom g tebas rumput kat ladang neram lak hahha

p/s:tak balik neram ke?akak ingt nak balik esok, nak makan buah doyan

idah @mama izzya berkata... BALAS

cik yah
hahha..oo lupa lak kat neram tak tertebas semak samun..ralik berfacebook..

kiter blk raya nnt ah kak..hehhhe