Isnin, Mei 03, 2010

Jejak Kasihan

Bertemu dan berpisah adalah ketentuan-Nya blaka..11 tahun dulu kami pernah bertemu dan pada 30/04/2010 kami telah berjupe semula secara live...sggh seronok x dpt cik dah gambarkan..masing2 telah bekeluarga...kami dikatakan serupa tapi mgkin x sama la..hahaha..ye @ dok org yg melihatnyer tentukan sendiri...kami no komen... kami bertemu masa program pertukaran pelajar asrama SMK Cheneh Baru~SMK Sg Tong.cik dah form 4 & azura form 3..kami jadi rapat sejak program tula..selalu berutus surat..skg zaman dah canggih kami berjupe di facebook..cam x caya sebenarnya leh jupe sbb dah lama cik dah dok risik2 psl azura..alhamdulillah ketemu jua akhirnya... inilah dia azura..seiras ker?hahha..cik dah pun x tahu kat mana yg sama nyer..dulu lain skg dah lain..cik dah gemukss azura maintain jer lg....terkejut badak,beruk,kera agaknyer azura melihat cik dah kan..btul x azura?hahhha...klau dah gemuks gitu la.. sungguh seronok berjupe dgn azura..abg long izzuddin pun asik la dok ulang nak g umah kawan mama lagi...lenkali kiter jupe lg yek...pestime jupe cam kekok plk kan..cik dah pemalu la...pasni hrp2 cik dah x kekok lg jupe azura... anakmu dan anakku sukanyer bergambar...dok puah ah jupe aritu..sggh pong...lenkali klau kiter jupe biarlah berdua ajer tanpa suami..hahhah boleh gitu?segan ah ada suami nak nyembang2.. dah ler lama x jupe kan..kan... ~psst are jauh sggh la nok g kg are..nasib baik dok sesat barak...hahhahha... jemputla dtg ke teratak buruk cik dah plk nnt yek

7 kabo mende gok:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata... BALAS

behnyo jupe saing lamer..

p/s: miss my BFF

mama izzya@idah berkata... BALAS

mmg besh..x dpt nak lupakan..

Siti berkata... BALAS

seronoknya dpt jumpa semula kan. mesti bykc erita nak share tu. :)

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata... BALAS

mesti happy giler kan dapat bertemu semula...semoga ikatan tak kan terputus lagi lepas ni

mama izzya@idah berkata... BALAS

siti~mmg besh la jupe..tp cam kekok plk nak sembang beria2..malu asben msg2 ada..

mama izzya@idah berkata... BALAS

anje~hrp2 begitula..ikatan yg terbina x mo la putus dah...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata... BALAS

salam
kita ganu kat pasir panjang :-)