Selasa, Mei 04, 2010

Bank yang cuai @ aku yang terlebih concern

hahha..kalau dah kije kiter kena ah amik tau kan.. nnt silap2 aribulan bos tya ker.. cane ngko nak jawab nnt... terkebil2 ngko nanti... amende cik dah oii ko dok merepek ni?..hahha cik dah agaknyer terlebih concern kut.. pagi kelmarin wat bank recon & ada 1 cek tu x clear2 dr bln 1 lg... dgn penuh berhemah coll la tmpt tu tyakan ade mslh ke dgn cek tu.. ke dah byk duit sgt (hehhe tu cik dah yg tambah yek) xkanla nak ckp gtu ngan org kan.. org tu ckp doh bank in lama dah..awal bln 2 lg.. heran kan.. pastu org tu pegila bank tmpt dia bank in kan cek tu... rupa2 nyer officer bank tu x wat pape pun lg.. elok jer dlm simpanan..bengang x? 3 keping cek cmpny yg berlainan termasuk cmpny cik dah.. kan dah ckp cmpny dah byk duit.. cek x clear pun x perasaan.. nasib baek ada clerk cabuk cam cik dah ni tolong peringatkan... hahhahha... bayangkan cek tu berada di tangan officer bln 2 lg.. skg dah bln 5..lagi 2 bln x laku dah cek tu..apadaa.. TOLONG MENOLONG TU AMALAN MULIA..

1 kabo mende gok:

fiza berkata... BALAS

Salam singgah Idah,

Ish...cuai btul bank officer tu, nasib idah concern. Elok jugak klo terlebih concern nih, selamat cek, klo tak lebur lah.

Sorry sbb tak bley nak jerit kat shoutbox, dah kena block...huhuhu...