Jumaat, November 20, 2009

contest~aksi si comel

salam... sebelum terlambat mama nak join satu lagi contest..uii dah nak hbis tempohla...contest ni dianjurkan oleh wan anie iaitu tuan punye blog http://tintacomellote.blogspot.com.. hadiahnyer pun bleh tahan lah..dan utk pengetahuan seme penaja contest ini adalah~
contest~aksi si comel
nama : muhammad muizzuddin mohd sani tarikh lahir : 19/03/2007 umur : 2 tahun 8 bulan aksi : merempit dengan motor ego (TAP 9661) kesayangan mama.. siap muncung2 lagi mulut tu..konon2 tgh laju ah tu... cehh..boleh ke ayat "merempit" digunakan utk kids.. hehehe..ni bukan merempit btul2 yek & mama berharap sgt bila besar nnt abg long x terikut mcm remaja2 zaman sekarang yg suka sgt merempit..bahaya... x sayang nyawa ker..
utk uolls mama nak bg cadangan sket....
zaman skg ni org suka beli barang secara online dah..mudah & senang kan..so bila dah org suka beli2 ni uolls bolehlah berbuat demikian ~bagilah diskaun kepada customer..pastu wat la beli satu percuma satu..hehhe..pastu buat kad keahlian..ok itu jer kut buat masa ni... p/s ~ kepada sesape yg mempunyai idea @ terasa nak join contest ni silalah berbuat demikian sblum contest ni tutup...

2 kabo mende gok:

Wan Anie berkata... BALAS

salam,

orang ganu ker?
terima kasih join contest ni... sy akan datang jengah lagi utk penilaian... good luck!

mama izzya@idah berkata... BALAS

~wan anie
wassalam..
yes mmg sya org ganu pong...