Ahad, November 22, 2009

anakku ceria giveaway contest

~Sticky Mode yek..ENtry baru scroll bawah~ salam khamis yg indah,arini dgn kerajinan yg melebihi had pepagi lg masuk opis mama dah ngadap blog tujuannyer nak join contest lg..kali ni contest dianjurkan oleh iza aka ibu irfan.. Anakku ceria giveaway contest..kena mama kena cari gmbr anak yg paling ceria ah ni..hehhhe cara penyertaan jom kiter ke SINI yek.Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November 2009..sesape berminat tu lehla join..
inilah anakku ceria yg akan join contest ni..
nama :fatihah insyirah mohd sani umur : 11 bulan korang rase ceria dok my fatihah ni..ktorg kat klinik masa ni utk check up 10 bln..fatihah ni dah boleh berjalan masa awal umur 10 bln..suka main auuuw cakk..suka tersenyum & menyerlahkan lagi aksesori kat pipinyer iaitu lesung pipit...
tentang hadiahnyer tu mmg menarik sgt2 1 Vantage Cookware 3.0L ..mmg teruja ah..hhehhe..hadiah ni ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/ jom cepat2 join contest ni yek kawan2..

3 kabo mende gok:

zieha berkata... BALAS

best kan kalau dpt hadiah vantage teww...goodluck:)

sitinoriza berkata... BALAS

Salam ziarah..tq..good luck ye..

shaida berkata... BALAS

dah....nanti bg step camner nak buat sticky entry tuu..try nak masuk gak lah..