Khamis, September 03, 2009

main pondok-pondok

ada sorg bdk laki ni main pondok2..pastu main ngan bdak pompuan..dah besar plk tu hehhhe..sape lg klau bkn anak teruna mama ngan sepupunyer..tgh2 panas plk tu dok mainnyer..teringat zaman kanak2 riang dulu..camni gak mainnyer..siap main masak2 & kawin2 lg..huhuhu kelakor2...tp zaman skg yg serba canggih manggih ni xdoknyer bebudak nk main lg..dorg lebih advance..main komputer,game & mcm2 lg la...
bdk pompuan tu anak sedara abah..umah sebelah jer..sek darjah 3 tp mainan sama level dah ngan abg long..nabila ni br pose thn ni so ayah dia dok bg main jauh2 nnt letih mulalah nk buka pose..doh besar dokkan dok start lg pose..wat malu jer kan..zaman skg bdk umur 3 4 thn dah pandai pose.. pic atas tu main pondok2 siang ari..pic bawah ni plk main pondok2 mlm2..aduh hbis nyer punggah kusyen tu..wat umah kata dier..mama tggu masa jer nak bg sepit ketam..tp sblm tu mama ugut dl..klau dok simpan mama xmboh wat "bak"..cpt2 dier simpan kusyen tu... bagus..bagus..bln2 pose ni kena control marah..tp klau dah melampau sgt dok th ah nok kata...oh anakku...

2 kabo mende gok:

ZaEr.. berkata... BALAS

Teringat zmn z budak2 dulu.Suke susun kusyen mok..konon2 nak wat rumah la,pahtu senyap duk dalam.Mok tensen sokmo..doh kubang skali.huhu

mama izzya@idah berkata... BALAS

sama ah org pun gtu gok..suka ngat susun2 kusyen..mmg sepah ah umah..hehheh..