Selasa, April 26, 2016

Fenomena Make Up Mesra Wuduk




GLOWING DDMOIST CAKE
Apa itu DD? dynamic defence. Ianya gabungan antara CC & BB. DD Cream merupakan cream yang memiliki kandungan dari kedua cream tersebut. Dengan maanfaat yang lebih lengkap dari keduanya.
Kelebihan dan Fungsi DDMC
=======================
mengawal lebihan minyak dikulit.
kulit tidak berminyak & mencegah jerawat
menutupi kerutan pada wajah & cela kulit sprt pigmentasi jg tona kulit yg tidak sekata.
mesra solat.
SPF 50 ++
Dirumus dgn bahan semulajdi yg sgt baik utk perawatan kulit.Tanpa silikon
Di datangkan dgn 3 warna bagi kesesuaian kulit pengguna.

Mengandungi Bahan Bahan berikut :
Air zam zam
Titanium dioxide
Aloe vera
cocos nucifera
collagen
gluthathione
Vit A, C & E
Apple stemcell gred A
Kigelia africana fruit ekstract

Bahan bahan yang digunakan dalam produk Nurraysa diyakini selamat. Setiap produk ada NOT KKM. So korang boleh gunakan tanpa was was. Rata rata pengguna Nurraysa sangat berpuas hati.
Ingin mencuba whatssap

0199304585





2 kabo mende gok:

umi adam faris berkata... BALAS


dah jarang pakai mekap sejak ade anak. keluar tanpa mekap, nature beauty. hehe.. mekap kat dalam rumah jer sekarang. tapi mekap sikit2 jer. nak tunjuk kat suami lah kata kan... ^_^

tapi klau nak solat, kena tanggal jugak mekap tu hihi

cik dah faridah berkata... BALAS

@umi adam faris

sama la kite..x mekap pun..alas bedak aje g kje..
yg suka bermekap tu sbnrnya kena make sure nk solat kena cuci btul2..sbb ada yg jnis tak tanggal...air x tembus la jawabnyer kalu camtu