Isnin, Mac 03, 2014

COKLAT LOVE HABIBI

Sifat fizikal CLH: lembut n kenyal; berbau wangi herba
Rasa CLH: lemak manis

KHASIAT CLH:

- khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
- memudahkn pembuangan angin
- melawaskan membuang air kecil n besar
- melancarkan peredaran darah
- menaikkan nafsu syahwat.
- jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

Kelemahan CLH:
- mudah berkulat jika terkena.
- pastikan jari anda kering ketika mencubit CLH
- saranan guna sudu untuk mencuit CLH sebelum gentel

Jangka hayat:
- Tahan 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.
- Tahan 30 hari, gentel kecil sebesar kuku kelingking
Simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.
Kategori Pengguna: Semua Peringkat Umur termasuk Kanak-kanak

Cara Guna/Makan:

- pastikan jari anda kering ketika mencubit CLH
- saranan guna sudu untuk mencuit CLH sebelum gentel
- gentel kecil sebesar kuku kelingking
- kunyah-kunyah dan telan
- minum air kosong

Tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

siapa yang boleh makan:
semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.* buang angin* melawaskan membuang air kecil n besar* melancarkan peredaran darah* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...

sedap..kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut 

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu...molek benar makan coklat love habibi ni....

Kaum wanita perlu amalkn kerana tubuh anda mudah masuk angin


sekiranya berminat leh pm cikdah yek!!

pm kat fb @ whatsapp 0199304585

3 kabo mende gok:

Rizziela berkata... BALAS

mcm mana nak order..berapa rm

Riedaffya ibrahim berkata... BALAS

semoga murah rezki n gud luck

cik dah faridah berkata... BALAS

@Rizziela
pm sy kat fb @ whatsapp deh...no ada kat kat entry