Khamis, Mac 01, 2012

korang sanggup?


cer perati betul2 ape yang makcik tu buat.......ye tumbuk cili api aka sambal belacan kut...
yang tak menahan tu tutup muka ngan plastik takut lada terperecik ke mata
lemas jugak makcik ni 
lesung besar & sebakul cili api.....
kalu korang sanggup ker cam makcik tu buat..........

kalu cik dah tobat serender doh........kalu en sani request sambal belacan harus cik dah cari blender jer
hahahhaha...............




9 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

hahhaha
x sanggup weh

Cho Zila berkata... BALAS

kelakar.. kreatif per.. kita suka lagi sambal belacan tumbuk..

Mamamya berkata... BALAS

hahahaaa...hadoi lah makcik! kreatif tp bahaya tu..blh lemas..

lia pun skrg buat sambal belacan guna blender jerk..senang x percik kat mana..tekan 2-3 kali siap! :)

ainnoraini berkata... BALAS

ada la pulak kelemasan..sapa la nak CPR nnt..hahaha..tapi itu idea yg bagus jugak tuu..

Mrs.Imran berkata... BALAS

makcik nih mmg kreatif...tak terpikir pun nak pakai cam tuh, yg tahu tutup ngan paper je..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

hahahaha tak sanggup..kreatif gila makcik nie...

irma berkata... BALAS

haha kelakor.....sanggup tuuu...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata... BALAS

hahaha.. sape la die ni cik dah oii..
sengal, tp blh diapply gak ni..
biasa jong tumbuk sambal asben la,
ambe jong makan je.. heheheh

teratai berkata... BALAS

sama spt cik dah, terus cari blender kisar cili atau beli je...he,he..