Khamis, Disember 01, 2011

kalau camni selalu mesti semput cik dah dibuatnyer

Assalamualaikum wrt..wbt


wah wah baru nak bersiaran yek cik dah ni..........
wei tak sempat la nak apdate blog..ni pun tengah lunch hour..curi2 masa...tetiba pulak bizi

so macam tak besh pulak kalu tak apdate blog..tak lengkap hidup..kwang..kwang...
hari ni blogwalking pun slow2 jer...

sebab dah terbiasa dok relaks kat opis..bila datang kerja yg urgent mesti gelabah punyer
kesnyer my lady bos akaun cuti emergency..ayahanda tersayang meninggal ari selasa lepas..
kire 3 ari la cutinyer...
cik dah pulak bukanla buat full akaun....just basic akaun jer...dah namanyer kerani kan...

time2 lady bos takde mesti ada jer mende yang kena buat..orang tu minta orang ni minta
yang pening cik dah jugak...adat kerja biasala....
stress cik dah bila dorang mintak mende2 yang sepatutnyer lady bos buat...cik dah mula la jadi blur
dorang pulak bila nak..tang tang tu jugak naknyer...tak boleh tunggu lady bos masuk kerja dulu......


tapi hari ni dalam dok berdebar2 tu cik dah try buat kerja lady bos
alhamdulillah Allah swt permudahkan segala urusan..
mula2 rase susah sangat kerja yang kena buat tu...sampai berpeluh2 gak
yelah kalu tak buat nampak sangat cik dah ni tak boleh wat keje kan
dahla sekarang ni dah masuk bulan 12..bulan penilaian untuk bonus & kenaikan gaji
mesti dapat tak banyak mana sebab cik dah ni kan kerja relaks jer...
banyak main2...



~belajar sesuatu yang baru seronok jugak
nampak susah tapi senang jer rupenyer.







2 kabo mende gok:

So Shy Lady berkata... BALAS

jom stiap hari blaja bnda baru ;)
cik dah naik gaji ke?

wak gelas berkata... BALAS

wak pon tengah sibuk niiii... eeeeE wak dh datang niii nak komen komennnnn..........