Ahad, Disember 18, 2011

cantiknyer suasana malam di pulau warisan

hai korang..............

Pulau warisan ni kat terengganu yek kengkawan..lokasi belakang kampung cina
berdekatan pasar payang.......sape pernah pegi situ tau kut..
pulau warisan ni baru jer buat dalam tahun ni jugak
cik dah jer yang baru tau ada taman seperti I city shah alam
kebetulan hari jumaat malam sabtu kampeni cik dah wat annual dinner '11 kat Grand Continental Hotel 
baru la dapat melihat suasana malam bandar kuala terengganu 
wah cantik rupanya....


cantik sangat cik dah rase....
anak2 pun sama eksaited tengok lampu ....macam jakun la pulak baru dapat kuar malam
biasanyer terperap jer kat umah...hik..hik....
lagipun umah cik dah jauh dari bandar kole terengganu

masa ni jam dah menunjukkan 10.15 malam...kereta masih berderet2
ada orang memancing kat situ...........
kalau siang hari pun cantik gak kat sini...

kalu tak caya silala datang melawat terengganu...hik..hik
boleh jumpa cik dah skali....

^

^

^

tuan tanah nak interprem jugakla....dah lama tak masuk gambar sendiri ni........hik..hik
sebab tak muat frame....muahaaa...muahaaaa....
gemuks tak leh nak turun dah ni...............tulun..tulun...........



inila cik dah.......kalu mari ganu ingat muka ni yek....hik..hik...
kata nak tengok pulau warisan kan....

baru dapat makan eskrem ngan kek...orang lain dah nak balik masa ni
hotel serve tak cukup
kena komplen ni...layanan tak memuaskan..hik..hik



4 kabo mende gok:

etiey.com berkata... BALAS

macam i city :)

teratai berkata... BALAS

oh masa balik baru2 ni, tak lah pergi ke pulau warisan ni. Dulu masa balik, dlam bulan 2 .. bersiar2 kat pesisir air (belakang Kg. Cina), tak ada lagi hiasan spt I City tu, cuma ada lampu2 biasa je...

cik dah faridah berkata... BALAS

@etiey.com

i city lg cantik kan..kat pulau warisan ni pokok ajer

cik dah faridah berkata... BALAS

@teratai

baru lg rasenyer ni....sbb idah pun baru perasan...kwang..kwang