Khamis, Ogos 11, 2011

mari kiter pakat2 senyum......

Jom kita main 1 permainan
bulan2 pose ni dokleh la masam cetung...senyum tu kena selalu

i) Pilih bulan kelahiran anda:
 
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:
 
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriend aku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat
susun ayat2 tu :)





cik dah :~
bulan kelahiran :Februari --->aku gigit
no harijadi anda :26 --->kawan aku
baju yang anda pakai skg :ungu --->sebab aku cemburu

~aku gigit kawan aku sebab aku cemburu






7 kabo mende gok:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

kelakar betul...

cik jue punya...

aku terkentut depan lee chong wei sebab aku suka single

cik dah faridah berkata... BALAS

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
ayo malunyer cik jue kentut depan lee chong wei.......

e.l.i.s.s.m.i.e berkata... BALAS

Aku lambai dekat Gangster Sebab aku suka single.

ader plak ! hehehe :)

Siti berkata... BALAS

aku terhantuk raja lawak/akademi fantasia sebab aku baik hati.

kahkahkah...mmm..hanya berlaku dlm mimpi je ni...

dyea irdina berkata... BALAS

aku jerit kat henpone aku sbb aku perasan cantik/encem...

hahhaha ce teka bila besday sy tu...cepat teka ce teka ce teka

ainnoraini berkata... BALAS

Aku pergi dating dengan/Driver Bas/Sebab aku perasan cantik/hensem

waaa..nak nangis laa...tapi tak pe nnt tak pyh baya tampang bas dpt naik free jer..

teratai berkata... BALAS

aku menari dengan handfone aku sebab bomoh suruh....

hemm...not bad this idea:)