Selasa, Jun 14, 2011

teman2 ku yang cerdik pandai,cik dah nak bertanya ni

Assalamualaikum wrt wbt..

pe kabo teman2 sekalian?
cik dah disini cam tak wape sehat sket
panas kepala
semalam tak keje ada urusan kat pejabat tanah
hahahha kalau ikutkan cik dah ada wat entry autopublish
tapi tak dipublishkan pun..arini tengok entry tu dok kat draft lagi

oklah teman2ku sekalian
cik dah nak bertanya sket ni
sebelum ni cik dah perati kat blog2 orang lain ada buat button reply
pastu cik dah pun gatal2 la jugak nak buat etek
ok menjadi tapi yang menjadi masalahnyer
betul ker susah nak komen?
sebelum2 ni memang cik dah wat pop up window
tapi sebab nak masukkan button reply tu kena tukar setting ke embedded below post
kalau cik dah komen kat blog yang ada button reply tu senang jer
adakah cik dah salah setting?
buat button reply senang sket
boleh balas komen pastu ada link terus ke blog orang yang komen




cer korang perati picas tu
cik dah nak wat camtu la
tapi kak zue dah komplen kata susah nak komen
hahahh cik dah pun susah hati la
tak beshla kan orang dah datang baca citer kiter
tapi bila nak komen tak dapat
ada sesape boleh bantu tak?



9 kabo mende gok:

LYAfrina berkata... BALAS

ye k jd ssh nak komen???
tp lya ok jer..

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

@LYAfrina

ntah la..lambat loading kut..

Siti berkata... BALAS

rasenyer kalo guna pop up window pon buleh. tp yg ni takdok masaeloh pon idah. jd susoh nok komen mungkin sbb dia akan keluar ke window baru. bg kak takdok masaeloh.

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

tak pandai sangat...tapi bagi kita ok je....

Zuwairi Aiman berkata... BALAS

Salam kunjungan.. blog menarik, singgahla ke blog saya :)

zaidah berkata... BALAS

guna pop up window lagi better cuma button reply tu kita letak bagi owner blog mudah untuk reply komen blogger lain....yang penting idah kotak komen tu mesra pengguna...klu guna embedded susah skit kita nak tengok n3 yang lepas2...so kena back...

Zue AnnaLeeya berkata... BALAS

idah... kakzue setuju dgn zai tuh...
susoh tuh bkn mende..
klu masa tenet slow gok, mmg payoh ar...
kakzue kene back atau refresh byk kali... huhuhu...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

@zaidah

idah pun lebih suka guna pop up window gak..saje jer gatal2 nak tambah button reply tu..nmpk gayanyer x sesuai la erk buh reply tu

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

@Zue AnnaLeeya


faham2..ye ar dok seme org tenet laju ork...nmpk gayanyer kena remove ar..