Isnin, Jun 20, 2011

tak boleh........

tak boleh cek email (email masuk pun notification FB jerk pong)
tak boleh YM
tak boleh cek nuffnang (macamla earning banyak pong)
tak boleh bukak blog (baca entry kawan2 yang besh2 lake)
tak boleh segala2 nyer la
dan sesungguhnyer tak boleh bukak facebook (main game frontierville)
4 jam menanti dengan penuh sabar
dari kul 8 pagi hgga kul 12..
tak keruan dibuatnyer 


~ape lagi yang tak boleh erk 
ginila gayanyer kalu tenet xdok
semangat utk berada di opis hilang
kah..kah...
nampak sangat tak buat keje kan
melayan tenet ajer

4 kabo mende gok:

Siti berkata... BALAS

takdok letrik ke idah?

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

@Siti

line stremyx problem...letrik & tepon ok jer

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

tenet kat opis ni pun selalu gitu...eeeeeeeee menyampah

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
mati kutu kalau selalu prob...