Khamis, Mac 31, 2011

Penyakit was was

Assalamualaikum wrt wbt

fuhh baru nak wat entry
semalam kemalasan melanda
ye ar muka wase panas akibat selsema menyerang
arini dah ok tapi yang tak beshnyer kat tepi lubang hidung menggelupas

korang cane erk nak atasi penyakit was was
perkara ni berlaku kat cik dah bila di opis ajer
kat umah alhamdulillah penyakit ni tak menyerang
yang selalu cik dah was was bila jadi orang terakhir
kena tutup peti besi yang disimpan segala harta kampeni
selalu sangat risau takut tak pusing tombol peti besi
kadang2 pegi cek 2 kali ....dasyat kan
semalam pulak pintu besar opis
lepas dah kunci tu pegi cek lagi sekali...
kiter diberi amanah untuk menjaga keselamatan kampeni
tak boleh lalai dalam menjaga amanah yang orang beri kan...
runsing pulak bila memikirkan penyakit was was ni
ape pendapat korang?
and cemana nak atasi masalah ini

5 kabo mende gok:

So Shy Lady berkata... BALAS

akak pon slalu was2esp klau nk klua rmh .. kdg2 patah blik g check

LYAfrina berkata... BALAS

MMG LA.. KALO2 PART AMANAH NI, MMG KITA AKN SELALU RASA WAS2.. KDG2 BILA SMPAI RMH, SMPAI TBAWA-BAWA.. DH TTUP K PETI BESI TU.. PADAHAL MMG DH TTP PON// TP RSE WAS2 ADA SOKMO..

CIK DAH.. BANJIR AGI K DINUNG??

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

so shy lady
hahha org kata dok molek patah blk kan..tp kalu utk kebaikan ape boleh buat

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

lyafrina
tu ar ssh kalu kiter diberi amanah yg berat..kdg2 yg simple2 pun kiter leh lalai

banjir?ermm ada hok kena pindah tp dok pasti plk org kg mana..kawasan cik dah ok lg..

intan morsalin berkata... BALAS

sama la kta cik dah wei...tp sya ni jenis was2 kat umah...nok2 time nak kua umah..msti duk pk..eh aku tutup dok agi suis seterika...eh..kipas tutup dok agi...eh pintu dapo kunci dok td...mcm2 la...