Selasa, Mac 01, 2011

eh eh cam terbalik la pulok

perempuan mau kurus kan?
macam cik dah sekarang ler tengah giat menurunkan berat
tapi bukanla nak kurus cekeding
nak sedang2 ajer
sesuai dengan ketinggian yang tak wape nak tinggi ni
kih...kih..kih

tapi citer ni cam terbalik pulak
ada la sorang budak production tempat cik dah keje ni (lelaki)
tak mau wife dia kurus @ mengurangkan berat
cik dah pernah jupe skali wife dia masa family day kampeni tahun lepas
badan dia berisi la jugak..huhuhu
wife dia jenis suka pakai seluar
tapi dia ni tak berkenan
ish ish gitu pun ada
kut ye pun tak berkenan wife pakai seluar
cakap leklok
insyaallah si wife nnt akan dengar kata

ha korang pulak cemana?
kalu cik dah pulak time keje memang berbaju kurung la
kalu berseluar tu time kat umah jer
cik dah match dengan baju labuh paras lutut
uii jadi penyegan sejak dok ngan mertua nih




6 kabo mende gok:

.:mama dhia:. berkata... BALAS

pakai sluar time kluar jalan2 jer..gi opis pakai baju kurung@kebaye @ sewaktu dengannyer..gomen ofis x leh pakai sluar kecuali ibu mengandung.. (^__^)

Zaidah berkata... BALAS

klu pakai seluar selalu gie jejalan aje..tapi tengok keadaan jugak...klu nak gie kenduri kawin pakai baju kurung..

wahida berkata... BALAS

dulu masa saya keje private, suka pakai seluar...skang dah keje gomen, suka pakai baju kurung je...
kalau kat luar, sure pakai jeans...

cheqna berkata... BALAS

kije memang kena pakai baju kurung
jenjalan pakai suor jeans dan ada ketikanya pakai skirt labuh tu...

Adinda Amy Sensei berkata... BALAS

as salam cik dah...

kalo laki memang nk tgk perempuan kurus kan..hehe tapi terbalik gak ngn dia ekk..maybe dia tak nak wife dia kene ngorat agaknyee..hehe


salam kenal di alam maya cik dah..
kabo orang ganu? hehe

Ati Masrif berkata... BALAS

masih dok dgn mentua cik dah oii..

penyabar kalau lagu ye..

org kata dok dekat ..bau busuk
dok jauh..bau wangi..hihi