Selasa, Januari 04, 2011

tajuk ikut suka kamu la...

salam & selamat pagi

dah sarapan ker?alhamdulillah
cik dah pun dah..
2 3 arini rajin masak brekpes sendiri
skala memang makan nasi bungkus pun
malas yang amat
sejak masuk tahun baru ni ada kerajinan sikit
tapi tak tahula tahap kerajinan tu sampai bila
kui..kui..
tapi tahap kemalasan bermaharajalela pula
nak mengapdate blog
macam ketandusan idea pulak
huhuhu
sesi persekolahan pun dah bermula kan
seronok tengok gelagat anak2 yang baru masuk darjah 1
ada yang eksaited,yang nangis2 pun ada
bila tengok yang nangis tu terbayang pulak si muizzuddin
naik risau pulak
sekarang muizzuddin masuk 4 tahun
next year la baru cik dah nak antar tadika
biar dia kenal dunia sekolah cemana 

~nak kena kemas fail la pulak
sesi 2010 kan dah berakhir so kena buka fail baru
ni yang paling tak suka 
kena kemas 1 almari 
pindah semua fail masuk stor
ada tak yg sudi hulurkan tangan?


8 kabo mende gok:

So Shy Lady berkata... BALAS

biasa cik dah bli nasi bungkus gapo?

tiba2 mngidam nasi dagang nih....

Ain berkata... BALAS

idah di sana mengemas fail, kak ain di sini mengemas akaun...

hehe....

tahun baru semuanyaaa serba baru...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

so shy lady

sini nasi lemak la jawabnyer..smpaikan berlemak dah...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

kak ain

awal2 ni kena kemas fail la..x lama lagi audit plk..bosannyer...

cheqna berkata... BALAS

tolong tengok cik kak oi..boleh???

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata... BALAS

tibe2 rindu ngan nasik dagang, nasi kerabu ganung..wuwuwuuw

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

cheqna
boleh la..hah tengok jgn tak tengok

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

rose
rindu erk..kalu gitu cepat2 blk kg deh...sure hilang rindu tu