Khamis, Julai 01, 2010

Award dari Ayu (Hadifhadifah)

 ye ye dpt award..erm rasenyer dah lama dok dapat award dari rakan blogger ni...
alahai time kasih byk2 ler pada kak ayu (hadifhadifah)..

 ANDA MESTI BERI PUJIAN KEPADA PEMBERI AWARD NI
thanks sekali lagi kak ayu..hehhe xpe ker panggil kak ayu nih...ntah2 kiter sama baya kan..hehhhe..
blog kak ayu best..cantik...hahha arini baru prasan blog kak ayu berwajah baru...header pun baru...

SILA BERI AWARD KEPADA 10 BLOGER YANG LAIN

And sape yg sudi lawat blog ni amikla award ni etek yek!..


ANDA MESTI MEMBERITAHU 10 BLOGGER NI
akan dikhabarkan secepat mungkin..hehhehe

BAGAIMANA ANDA BOLEH DIGELAR YANG BEST N GREAT
ermm rasenyer blog mamaizzya ni biasa2 jer...sekadar berkongsi ape yang ada...kadang mari mood rajin terapdate la blog ni..tapi bila mari mood malas yang amat 2 3 ari x bergerak...huhuhu..
thanks kepada yang sudi jenguk blog ni...


3 kabo mende gok:

S.I.T.I berkata... BALAS

Idah,
mekasih banyok deh beri award ke kak ni....

LYaFRINA berkata... BALAS

tq ida....
sgt2 hargainya

AYU berkata... BALAS

tq, sudi ambil award nie