Rabu, Mei 12, 2010

sllrrrp..wallah..

Arini dah 3 ari cik dah pose...huhu.. alhamdulillah kuat semangat lg... yelah klau x kuat smpai bila nak simpan pose tu.. kenala ganti cepat2..pose dah dekat... ptg smlm wat juadah simple jer.. mee rebus + air carrot susu..wallah... sbnrnya cik dah malas nak makan nasi.. mee rebus cik dah ni stail teganu.. ala macam sup sayur gak.. cuma tambah la ayam sikit.. klau belah luar mee rebus lain ala2 mee kari gtu.. tp kuahnyer pekat.. mee rebus teganu ni simple & senang jer... sebelum ni cik dah x pernah wat pun kat umah tp selalu time lunch hour cik dah beli kat kedai pozi tu hah.. pose ni teringin plk nak makan.. anak2 cik dah suka benor mkn mee rebus tu.. org nak berbuka sibuk join skali... dorg plk siap bertambah2 mkn...huhuhu.. sedap sgt ker? gambar mee rebus xde yek...xde masa nak snap2.. p/s next time nak belajar wat mee kari la.. sape tau share ah..cik dah nak bljr nih... cik abe sani teringin nak makan..

3 kabo mende gok:

ummiaisyah berkata... BALAS

InsyaAllah kawang pong nok pose gok esok..arap2 takdok yang cuba goda g bekpes

idah @mama izzya berkata... BALAS

ummiaisyah
pose jgn x pose...klau org ajok gok mkn ckplah "dugaan"

kak ina kl berkata... BALAS

salam..rajinnya puasa..akak pun nak kena mula ni..sebab ada tertinggal jugak ni..pasal belum monopause tau.