Selasa, Oktober 27, 2009

cutest baby in blue contest

contest oh contest..ermm rajinnyer mama join contest leni yek..contest kali ni cutest baby in blue contest...before ni baby in pink contest..macam2 dah contest yg kuar..mama join mama yg sesuai jela..menang @ kalah tu belakang kira la..sbb tujuan utama join ni utk tambah kenalan jek.. cutest baby in blue contest ni anjuran blog elizahadi sempena nak meraikan 5th anniversary nyer pada 17 Nov 2009 nih.. syarat2 join contest ni kat SINI yek...
nama :muhammad muizzuddin
umur: 2 tahun 7 bulan
cutest baby in blue contest ni syarat2 utama nyer mestilah ada yg berwarna biru dok kirala baju or kasut asalkan biru jerk..jenuh mama cari gambar anak2 berbaju biru..xdok..huhu..ni je satu2 nyer yg berbaju biru..comel x?hehhe comel ke dok comel tu juri yg akan wat pilihan kan... sesape yg berminat leh la singgah ke blog elizahadi yek..ramai2 pakat join.. pesanan mama utk rakan2 blogger siap2 sediala gambar anak anda berbaju hijau plk..kut2 pasni kuar contest berbaju hijau plk ker...

2 kabo mende gok:

E.L.I.Z.A berkata... BALAS

Salam Mama Izzya,
hehhe ni org kelate ke terengganu ni?

btw, semua cukup syarat.lulus >_<

mama izzya@idah berkata... BALAS

~eliza
fmly sya org teganu walaupun sya lahir kat spital kuantan..kira sya org teganu gok ah,,,