Khamis, September 17, 2009

sabun eumora & green tea colostrum

salam ramadhan & aidilfitri.. arini last day keje..esok lusa lehla prepare ape yg ptt..kjap je kan bln pose nk ninggalkan kiter.. papepun bersyukur kiter dipjgkn usia.. arini mama dpt parcel yg kakak kirim dr subang..hehheh..berdebar giler mama risaukan brg2 tu x sempat smpai sblm mama cuti raya..alhamdulillah smpai gak tgari td...terima kasih pos malaysia..ari isnin pos ari khamis dpt..ok ah tu..nak tahu dok apa yg mama dpt?
jeng...jeng...nilah bendanyer..sabun eumora & green tea colostrum..kakak suh mama try & dlm masa sama jual..hehhe kena try klau produk ni btul2 berkesan..
SABUN EUMORA sabun eumora ni digunakan utk kesihatan kulit sbnrnya..antaranya:- ~jerawat~jeragat/pigmentasi~parut jerawat~kulit berminyak/kering~warna kulit gelap & x sekata~wajah berkedut~kuli kusam~alahan~liang roma besar~bintikputih & bintik hitam~ bengkak bawah mata~memutihkan gigi~kelumumur~rambut gugur& byk lg.. sabun ni bukanlah utk muka semata2..byk kegunaannyer..dr kepala smpai kaki leh guna.. GREEN TEA COLOSTRUM produk green tea ni adalah campuran 2 bahan utama iaitu teh hijau dan susu awal lembu (colostrum)..khasiat menggunakan gtc ni adalah:- ~kaya dgn antioksidan ~berupaya melawan virus ~melambatkan proses penuaan ~mengurangkan tekanan darah tinggi ~mengurangkan aras gula darah ~berupaya mencegah sel barah ~menurunkan aras kolestrol ~memperkuatkan daya ingatan dan menajamkan tumpuan ~membantu proses pemulihan tulang,otot,tisusaraf,tisu penyambung,rawan,dan kulit ~mengatasi masalah gastrik & migrain ~mengatasi resdung oklah tu jelah utk arini ttg 2 produk baru..utk tahu kesannya kenala try dulu.. sesape terasa nk mencuba produk2 ni leh la contact mama yek...

1 kabo mende gok:

MiszMama@Haslinda berkata... BALAS

cantik lah mamaizzya hari raya ni pakai sabun eumora..salam lebaran dari kami sekeluarga untuk mamaizzya.