Selasa, Ogos 11, 2009

mintak maaf semua...

mama nak mintak maaf kpd sape2 yg dah terbaca doa yg mama post pg td..iaitu doa pelindung dari H1N1..sbnrnya baru jer dpt info dr salah satu forum ttg doa tu ada keraguan sket..utk mengelak kekeliruan mama terpaksa deletekan doa tu..doa tu pun dorg dah delete spy xde yg ragu2 lg.mama dpt risalah doa tu pg td kwn opis yg edarkan pd smua org..ktorg pun bacalah doa tu tp bila baca maknanyer mmg rase cam pelik gak..xde pun sebut nama Allah SWT..kawan2 pakat dok kata cam surat berantai jek..kat bawah page tu suh fotostat 100 @ brp yg mampu n pas kat seluruh rakyat malaysia..mama pun x th nak kata doh..rase bersalah plk post kan doa tu kat blog..tu yg delete cpt2..maaf byk2 atas kesilapan yg dok disengajakan itu..huhuhu...

2 kabo mende gok:

MiszMama@Haslinda berkata... BALAS

tulah..dalam mase tengah kritikal ni pun ade jugak yang sempat amik kesempatan..tak bertanggungjawab betul org2 ni kan?

mama izzya berkata... BALAS

tula psl..yg jd mangsa kiter gak..