Khamis, Ogos 20, 2009

candid-giveaway contest

mama dah kemaruk join contest la..hehhehe kali ni mama nak join contest kat blog zieha plk...candid-giveaway contest..klau dah namanyer candid tu mestilah ada pic yg lucu,sedih,terkejut @ ape2 aje lah...jom kengkawan bloggers smua kiter meriahkan lg contest ni..contest ni sempena besday month zieha...hepy besday...
ok nilah gmbr yg mama pertaruhkan..gmbr abg long @ muizzuddin baru bangun tdo..puas kejut br nak bangun tu..mama tgh siap2 nk pegi kje la ni pastu tgk abg long asyik termenung jer..bkn nak bangun cpt2..mama snap gmbr abg long pakai hp jerk..sesaje nk tunjuk kat dia..muka org bangun tdo ngan air liur basi cane..huduh bebenor kan...ant yg sempat ambik pg tu pic kat atas nilah...candid ke dok?sila la tentukan...
sekian laporan dari mamaizzya hehhehhe

4 kabo mende gok:

zieha berkata... BALAS

salam mama izzya

menarik..menarik..k.zieha dah view..
GOODLUCK ye dari k.zieha..hehehe
Salam perkenalan n tks for joining my giveaway contest

mama izzya berkata... BALAS

thanks kak zieha...

deemumtaz berkata... BALAS

masuk jgn x masuk.. mana tau ada rezeki kan...

jgn abaikan waktu bekerja dah ler.. hehe

mama izzya berkata... BALAS

insyaallah x abaikan masa kje..tp mmg sya keje relaks la..x leh nak kata apa da...