Rabu, Ogos 05, 2009

alhamdulillah..nama ada dlm listing la

mama dapat surat tebiew drpd suruhanjaya perkhidmatan negeri trganu..x sangka sgt2.mama isi borang online jer..18/5/08..sethn dah br skg nama naik..hehhe..masa isi tu x confident pun dpt sbbnyer mama lahir luar trganu (kuantan)..ayah ngan arwah ma mmg anak jati trganu..lahir kat kuantan tu psl umah ktorg sempadan kemaman-kuantan..pastu hosp yg terdekat Hosp Tg Ampuan Afzan (HTAA)... syukurla walaupun ni br jer tebiew skrg2nyer dorg sudi listing nama mama..hehhehe tebiew ni lmbt lg sbnrnya.18/8/09 kat wisma negeri.
nmpk x apa yg mama nmpk???...nama yg 1st skali tu..that my name la tu..pg td cek kat web SPN trg btul x ada interview..skali btul da..interview tu berlgsg selama 16 ari..ramai giler..kena challenge 816 org...x th ah dorg nak pakai ramai ke dok..debor plk rase..mama kena prepare apa yg ptt ni..risau plk kuar slang trganu nnt masa tebiew tu..kan kena ckp formal...kantoi ah.. teringat plk masa 1st time dpt tebiew thn lps kat tmpt sama..tp jwtn lainla.. jwtn sbg juruteknik komp..dl bljr bidang processing data kat PSP Perai..masa tebiew tu mmg kuar slang teganu la..kantoi.. sbb dah terlampau takut sgt..nerbes u..dah la x th nk jwb..huhuhu haru biru sggh ah masa tu.. tebiew kali ni kena wat btul2 ah..klau ada rezeki mama alhamdulillah..klau x dpt nak wat camaner kan..jdkan sbg pengalaman berharga... so tawakal+doa+usaha..insyaallah.. korunk2 yg baik ati semua..sudi2kanlah bg tips @ sokongan pada mama yek..sokongan2 korunk amat mama hargai..

4 kabo mende gok:

AlizMieAlya berkata... BALAS

mama...gd luck ok..all the best..

hidet berkata... BALAS

tahniah..bukan senang nak dapat interview tu..
good luck..
caiyok caiyok

mama izzya berkata... BALAS

thanks aliz n hidet..

deemumtaz berkata... BALAS

Good Luck!