Sabtu, Julai 11, 2009

jelesnya mama...

Ari khamis malam jumaat yg lps abah ada dinner ngan company dia.. Sempena 36th penubuhan cmpny tu.. yg mama jelesnya abah dpt lucky draw.. pastu cmpny abah siap kasi mcm hamper gitu tiap2 sorg.. tp letak dlm beg jer..jeles weiii Abah dpt Electric thermos.. bleh ah nnt ganti yg mak mertua mama punya yg dah uzur tu.. Abah ckp lucky draw plg best skali mesin basuh.. grand btul..
byk tul dorg bg kan.. ada towel besar,face towel,body shampoo,mknan ringan,stokin, ubat gigi raiya pun ada..ni yg jelesnyer byk sgt,, klau cmpny mama bt dinner@fmly day mmg kami peruntukkan smua staff dpt hadiah..kiranya smua lucky la.. cuma bezanya mahal n murah jer.. hehhe mana ada cmpny lain wat cam cmpny mama nih.. sbbnyer nk bg smua staff enjoy..biar happy belaka..

3 kabo mende gok:

MiszMama@Haslinda berkata... BALAS

salam..kayoo nye company ni. banyak tul pressie. mamaizzya, K.T kat area aner?

mamaizzya berkata... BALAS

hehehhe

MiszMama@Haslinda berkata... BALAS

kite kat shah alam, tapi K.T kampung hubby. Hubby orang Kampung Banggol, Manir. Tak sangka ade gak kwn blogger dr tranung. hihihi.